Young Talent 
Program.

Start na je studie direct met een baan waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Maak kennis met de praktijk en ontwikkel je razendsnel op persoonlijk en professioneel vlak.

In het Young Talent Program doe je relevante werkervaring op en volg je een persoonlijk ontwikkeltraject gericht op human skills en hard skills. Deze combinatie zorgt ervoor dat jij binnen no-time doorgroeit tot een vakvolwassen finance professional. Pak jij deze kans?

Over Finanxe

Voor werkgevers

home-header.jpg

De vier pijlers van  
het programma:

Pijlers.png

Geef je carrière 
een kickstart.

Wij vinden het belangrijk dat je aan de start van jouw carrière ontdekt wat bij je past, wie je bent en hoe jouw kwaliteiten en ambities het meest tot hun recht komen. Waar ligt jouw kracht? Hoe kan jij van toegevoegde waarde zijn voor een organisatie? Waar liggen jouw ontwikkelkansen?  

Met deze thema’s ga jij aan de slag. En dit doe je niet alleen. Je krijgt maandelijks een persoonlijk coachingsgesprek met onze HR adviseurs. Zij kijken met je mee en staan altijd voor je klaar. Want onze overtuiging is: samen groei je harder en maak je meer impact.

Vertel mij meer

Vakinhoudelijke  
verbreding.

 • Power BI; data-visualisatie in de praktijk
  Breng data tot leven en ontdek het verhaal achter de cijfers. Je leert data visueel te bekijken, patronen te ontdekken en verbanden te leggen. Zo ontstaan de inzichten die anders onder de radar blijven.
 • Opdrachten
  Tijdens het Young Talent Program ga je verschillende opdrachten uitvoeren. Stuk voor stuk opdrachten die jou uitdagen om je verder te ontwikkelen als mens én als professional. Na dit jaar weet je goed waar je staat, welke groei je hebt doorgemaakt en waar jouw volgende ontwikkelkansen liggen.

Download het programmaboek

YTP-vakinhoud.png
Professionele-ontwikkeling-1.jpg

Professionele  
ontwikkeling.

 • Presenteren
  In deze training gaan we aan de slag met jouw presentatieskills en het verbeteren daarvan. Hoe kom je over in een groep? Welke indruk laat jij achter tijdens vergaderingen? Ben jij in staat om je in een korte tijd goed en duidelijk uit te drukken? Stuk voor stuk belangrijke aandachtspunten om bij stil te staan. Want wij zien graag dat jij mensen kan raken, overtuigen en inspireren.
 • Persoonlijke effectiviteit
  Zorgen dat je tijdens je werkdag toekomt aan je belangrijke to-do’s. Ook als de mailtjes, telefoontjes en appjes blijven binnenkomen. Daar gaan we in deze training mee aan de slag. We geven jou de tools om effectiever en slimmer te werken, zodat je met meer rust en overzicht je werk kan doen. Je zult zien, je effectiviteit gaat razendsnel omhoog!

Download het programmaboek

goodtogreat.png

Maaike Westra
Trainer binnen het Good to Great Program

Persoonlijke 
ontwikkeling.

 • Disc scan; kennis van gedrag en je eigen voorkeursstijl  
  We starten in het Young Talent Program met een persoonlijkheidstest. De Disc scan. Tijdens deze dag krijg jij inzicht in je eigen voorkeursgedrag en communicatiestijl. Je leert je krachten kennen en ontdekt waar je uitdagingen liggen.
 • Feedback vragen en krijgen & 360 graden feedback
  In deze training draait alles om feedback. Om het geven, ontvangen en verwerken. En alles wat hierbij komt kijken.
 • Persoonlijk leiderschap (bokscaching)
  We gaan boksen. Maar niet zomaar een potje sparren in de ring. Jouw persoonlijke leiderschap staat centraal.
Taribush Dwingeloo 17-06-2022 (49).jpg
Leren van elkaar 1.jpg

Vaste kleine groepen.

Leren van elkaar  
Leren doe je niet alleen. Leren doe je met en van elkaar. Samen hoor je meer, zie je meer en ervaar je meer. Daar zijn wij van overtuigd. Daarom werken we in vaste kleine leergroepen. Zie het als jouw collega’s tijdens dit programma. Stuk voor stuk gelijkgestemden waarmee je opleidingsdagen volgt, ervaringen deelt, vriendschappen sluit, lacht en beleeft. Ontwikkelen is leuk. En het wordt nóg leuker als je dit samen doet.

Download het Finanxe Academy Programmaboek. 

Je ontvangt het programmaboek direct in je mailbox. 

In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken

*Join the Finanxe Family. 

Kom jij bij ons in dienst? Dan krijg je automatisch toegang tot onze 
Finanxe Academy en ben je altijd verzekerd van een plek in één van onze programma’s. 
Kijk voor meer informatie en solliciteren op Finanxe.nl. 

Naar Finanxe.nl

Er gaat niets boven  
persoonlijk contact.

Wil je graag meer weten? 
Let’s connect.

AC8A5627.jpg