Voor werkgevers.

Laat jouw mensen ervaren hoe het is om vooruit te lopen als finance professional én als mens. Laat ze groeien en bloeien in vakkennis, professionele ontwikkeling en hun persoonlijkheid. Bereid ze voor op de dag van morgen. Zodat ze vol enthousiasme en zelfvertrouwen de uitdagingen aanvliegen die op jullie pad gaan komen.

Let’s connect

Werkgevers.jpg

De vier pijlers van 
het programma:

Pijlers.png

Over de  
Finanxe Academy.

De Finanxe Academy is de beste plek voor financials die klaar willen zijn voor de toekomst. Voor Young Talents tot leiders die de toekomst bepalen. Mooie ervaringen opdoen, proberen, experimenteren en fouten maken. Zoveel mogelijk. Dat is waar het om draait. Hier. Bij de Finanxe Academy.

In onze programma’s staat de verbinding tussen vakinhoudelijke verbreding en skills centraal. We hebben het dan niet alleen over professionele ontwikkeling, maar juist ook over persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat als iemand weet wie die is en wat die kan, veel sterker in zijn schoenen staat. Zo krijg je meer plezier in je werk en haal je meer voldoening uit de dingen die je doet. Zowel professioneel als privé. 

Persoonlijke  
ontwikkeling staat  
bij ons op 1.  

In staat zijn om te reflecteren, helder te communiceren en samen te werken vanuit gemeenschappelijke doelen. Dat zien wij als de sleutel van de toekomst voor de finance professional. Kennis en capaciteiten naadloos op elkaar laten aansluiten. Daar ontstaat de magie. Daarom zetten wij dit centraal in de Finanxe Academy.

Contact

Group 647.jpg
goodtogreat.png

Maaike Westra
Trainer binnen de Finanxe Academy.

AC8A8858.jpg

Wat maakt deze Academy  
anders dan anderen?

De Finanxe Academy is de beste plek voor financials die klaar willen zijn voor de toekomst. Wij zoomen in op de persoon. Op de mens. We brengen ambitieuze en gelijkgestemde professionals samen om te leren en inspireren van én met elkaar. 

Jouw mensen leren van sterke karakters om zich heen. En groeien samen met de besten en leuksten in het vak. Een community waarin ontwikkeling centraal staat en vriendschappen gesloten worden.  

De programma’s zijn niet voor, maar samen met onze professionals ontwikkeld. Hierdoor kunnen we garanderen dat onze programma’s naadloos aansluiten op de praktijk. Samen met de beste trainers en docenten in ons netwerk hebben we gekeken naar een zo optimaal mogelijk programma. Met onze blik op de toekomst, zodat professionals straks alle vaardigheden en kennis hebben voor de dag van morgen.  

Dit wil je weten.

De trainingen bestaan uit een ochtenddeel-, middagdeel- of een hele dag. Tussendoor is er ruimte voor pauze met een hapje, drankje of lunch. 

- Ochtenddeel: 09:30 tot 12:30 uur 

- Middagdeel: 13:30 uur tot 16:30 uur

- Hele dag: 09:30 tot 16:30 uur 

Voor de trainingen wijken we altijd uit naar een externe locatie, deze zijn dus niet op de Finanxe kantoren. Daarnaast houden we zoveel mogelijk rekening met de reistijd en zijn de trainingen (indien mogelijk) altijd bij jou in de regio.

De programma's zijn voor de professionals van Finanxe kosteloos te volgen, wij geloven in de investering van jou als financial en daarom kun jij rekenen op een passend programma bij de fase van jouw loopbaan. 

Wil je als (externe) organisatie onze Finanxe Academy inzetten voor de ontwikkeling van jouw medewerkers? Dan gaan we graag het gesprek aan en maken we een offerte op maat.

De programma’s zijn ontwikkeld door specialisten in het vakgebied. Elke docent of trainer in onze Academy heeft in de loop der jaren zijn of haar sporen verdiend in de universitaire wereld en/of het bedrijfsleven. We werken graag met ze samen omdat ze inspireren, enthousiasmeren en het daadwerkelijk anders durven te doen. We delen dezelfde visie. Dat vinden wij belangrijk. 

Ieder die het programma voltooit krijgt een certificaat en bewijs van deelname. Hierop zullen ook de contacturen vermeld worden.

Ben je al in gesprek over jouw baan bij Finanxe? Dan mag je erop rekenen dat je na indiensttreding automatisch wordt ingedeeld in de juiste groep. 

Ben je nog niet in gesprek maar wil je graag deelnemen? Leuk! Neem contact op met één van onze vestigingen of vul het contactformulier in.

Na iedere trainingsdag vindt er een evaluatie plaats met de klankbordgroep (deze wordt gevormd door een aantal deelnemers uit de groep). Uitkomsten uit deze klankbordgroepen worden, voor zover mogelijk, direct opgepakt en geïmplementeerd in het programma. Zo zorgen we ervoor dat het programma naadloos blijft aansluiten op de praktijk. 

Neem vrijblijvend contact op.

Waarover zou je meer willen weten?

In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken

Er gaat niets boven  
persoonlijk contact.

Wil je graag meer weten? 
Let’s connect.

AC8A7072.jpg