Good to Great 
Program.

Groeien van Junior naar Medior? Dat doe je in het Good to Great Program. Het is een ontwikkelpad van twee jaar wat bestaat uit vier pijlers. Vakinhoudelijke verbreding, professionele ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en leren van elkaar.  

Ben jij klaar voor de toekomst? Let’s go!  

Over Finanxe

Voor werkgevers

FinanXe Bokscoaching - Stella Dekker Fotografie (32).jpg

De vier pijlers van  
het programma:

Vier-pijlers-rood.png

Learn. Grow.  
Be You.

De Finanxe Academy. De beste plek voor financials die klaar willen zijn voor de toekomst. Met steengoede programma’s. Waarin je met elkaar en van elkaar leert. Met de beste trainers en docenten. Je leert gesprekken te voeren, vragen te stellen, interventies te doen en toegevoegde waarde te leveren.  

We werken met gedreven coaches die jou met plezier en energie vooruit helpen. Die soms ook de randjes van jouw comfort zone opzoeken, omdat je juist daar het meeste van leert.  

Vertel mij meer

Vakinhoudelijke verbreding.

Jaar 1.

 • Analyseren
  Aan de orde komen vragen als: hoe controleer je jezelf? En hoe werken verbandscontroles? Je krijgt inzicht in forecasting en de uitzoekopdrachten die je als assistent controller in de praktijk kan verwachten.
 • Rapporteren en regelgeving  
  In deze workshop gaan we in op het maken van relevante rapportages voor de interne klant, vaak de financial controller. Je krijgt kennis van de meest actuele wet- en regelgeving en leert je bevindingen te presenteren.
 • Bewustwording van de verschillende rollen binnen control
  Je krijgt inzicht in de verschillende rollen en profielen binnen finance. Hoe verschillen profit en non-profit van elkaar? En wat betekent de organisatiegrootte voor de rol van de controller? We gaan aan de slag met een aantal casussen gericht op deze thematiek.

Download het programmaboek

Taribush Dwingeloo 17-06-2022 (23).jpg
Taribush Dwingeloo 17-06-2022 (25).jpg

Vakinhoudelijke verbreding.

Jaar 2.

 • Inrichting en kennis van de PDCA-cyclus
  In deze workshop ligt de focus op de inrichting van de Administratieve Organisatie en Internal Control. We maken hierbij ook de koppeling met financial reporting.
 • Financiële rapportage 
  We zoomen in op het doel van financiële rapportages. Wat zijn de do’s en don’ts in het opzetten hiervan? Hoe haal je de belangrijkste inzichten naar boven? En hoe zorg je dat je deze kan omzetten naar belangrijke sturingsdata? Stuk voor stuk vragen die aan bod komen op deze dag.
 • Procesverbetering 
  Uiteindelijk draait het allemaal om procesverbetering. Hoe kan je organisaties naar een hoger niveau brengen, gestuurd vanuit data uit de financiële administratie? Want dat is wat er van jou gevraagd gaat worden in de volgende stap van je carrière. In deze workshop geven we jou concrete tips en handvatten om hier je eigen handigheid in te ontwikkelen.
goodtogreat.png

Maaike Westra
Trainer binnen het Good to Great Program

Professionele  
ontwikkeling.

 • Naast de vakinhoud vinden wij het belangrijk dat jij je ook verder ontwikkelt als professional in je rol. Daarom geven we aandacht aan vaardigheden die horen bij de finance professional van de toekomst. Stuk voor stuk skills die steeds meer van je gevraagd gaan worden in jouw verdere ontwikkeling.

Download het programmaboek

Taribush Dwingeloo 17-06-2022 (5).jpg
GTG - Persoonlijk ontwikkeling.png

Persoonlijke 
ontwikkeling.

 • Jij als mens brengt alle kennis en vaardigheden tot leven. Uiteindelijk draait het daarom. Om jou. Hoe meer kennis en inzichten je vergaart, hoe makkelijker je in de flow komt. Je krijgt meer plezier in je werk en kan makkelijker controle pakken over je eigen ontwikkeling. Daarom vinden wij het belangrijk dat je ontdekt waar je energie van krijgt. Waar je goed in bent en waar je voldoening uit haalt. Zowel in je werk als in je leven. Jezelf kunnen zijn vanuit het vertrouwen dat jouw unieke persoon ertoe doet; dat vinden wij het allerbelangrijkste doel van dit programma.

  We besteden dan ook veel aandacht aan persoonlijk leiderschap. Denk hierbij aan onderwerpen als voorkeursgedrag, energiemanagement, waarden, jouw persoonlijke kernkwadranten en het definiëren en nastreven van persoonlijke doelen.

Vaste kleine groepen.

Leren van elkaar 
Je leert het meeste van en met elkaar. Samen hoor je meer, zie je meer en ervaar je meer. Daar zijn wij van overtuigd. Daarom werken we in vaste kleine leergroepen. Zie het als jouw collega’s tijdens dit programma. Stuk voor stuk gelijkgestemden waarmee je opleidingsdagen volgt, ervaringen deelt, vriendschappen sluit, lacht en beleeft. Ontwikkelen is leuk. En het wordt nóg leuker als je dit samen doet.

Download het programmaboek

Vakinhoudelijk verbreding 2.jpg

Download het Finanxe Academy Programmaboek. 

Je ontvangt het programmaboek direct in je mailbox. 

In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken

*Join the Finanxe Family. 

Kom jij bij ons in dienst? Dan krijg je automatisch toegang tot onze 
Finanxe Academy en ben je altijd verzekerd van een plek in één van onze programma’s. 
Kijk voor meer informatie en solliciteren op Finanxe.nl. 

Naar Finanxe.nl

Er gaat niets boven  
persoonlijk contact.

Wil je graag meer weten? 
Let’s connect.

Persoonlijk contact 3.jpg